Framgångsrik affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring

I vårt portfolio har vi en sko-hemsida som vi skapade helt från grunden. Vi var intresserade av att lära oss mer om hur man skapar content som säljer.
Alltså affiliate-marketing och hur man kan tjäna pengar på att marknadsföra produkter online, så vi byggde en hemsida där vi kunde experimentera med olika strategier och tekniker.

Om sidan

På vår sko hemsida hjälpte vi besökaren att få information om hur skor påverkar dina fötter och hur du kan ta hand om både dina fötter och dina skor.
Vi publicerade bland annat artiklar om ämnen som hur man väljer rätt paddelskor, vilka hjälpmedel du kan använda om du har knäsmärtor, en stor guide för skosnören med mer.

Vårt mål var att hjälpa besökaren att få en grundläggande förståelse för hur skor påverkar dina fötter och att ge tips och råd om hur man kan ta hand om både sina skor och sina fötter.

Inkomst

Under flertal år har sidan haft en stabil inkomst varje månad, vilket visar på att vi lyckades att skapa en populär och lönsam webbplats.

Men efter ett tag blev vi trött på ämnet och valde att sälja sidan vidare till ett bolag som var mer intresserad av att vidareutveckla domänen och dess innehåll.

Overall, är vi stolta över vårt arbete med den här sidan och ser tillbaka på den som en mycket givande läroupplevelse. Även om vi valde att sälja sidan vidare, har den gett oss en massa kunskap och erfarenhet som vi kan ta med oss i framtida projekt.

Kan vi hjälpa dig med något liknande?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med en professionell hemsida? Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en hemsida som representerar ditt företag på bästa sätt och når ut till din målgrupp!