Thailändsk studieverksamhet

Thailändsk studieverksamhet med flerspråkig hemsida

I vårt portfolio har vi en hemsida som vi skapade för ett Thailändskt bolag som öppnade en studieverksamhet.

Bolaget riktade sig till svenska kunder i Thailand, men tog även emot studenter från hela världen som befann sig i Thailand.

Därför var det viktigt att hemsidan var på både svenska och engelska, så att den skulle vara tillgänglig och förståelig för alla intresserade besökare.

Vi tog oss an utmaningen och skapade en hemsida med anpassade funktioner och layout som var tillgänglig på både svenska och engelska.
Kunden bistod med text och bilder, och vi redigerade och strukturera innehållet på ett sätt som skulle vara tilltalande för användarna.

En av de viktigaste delarna av projektet var att skapa ett formulär för ansökan till utbildningen, där besökaren kunde välja olika alternativ och fick olika frågor beroende på tidigare svar.
Detta krävde att vi skapade en custom-script som kunde hantera olika scenarier och kontakta olika personer på bolaget beroende på besökarens svar.

Kunden slapp den tekniska kontakten

Då kunden inte var intresserad av att hantera den tekniska biten, så skötte vi all kontakt med webbhotell och införskaffandet av domännamn.

Overall, var detta ett mycket givande projekt och även om bolaget nu är vilande, så är vi stolta över resultatet och ser fram emot att fortsätta att arbeta med liknande projekt i framtiden.

Kan vi hjälpa dig med något liknande?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med en professionell hemsida? Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en hemsida som representerar ditt företag på bästa sätt och når ut till din målgrupp!